Навигация
Your Cart

Офис на ГРАВЕ БЪЛГАРИЯ в Кюстендил


С Валутно Спестовните-Осигурителни програми на ГРАВЕ БЪЛГАРИЯ Животозастраховане Вие получавате: 

  • СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВАС
  • СИГУРНОСТ ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТНО

Дружеството предлага за Вас и Вашите деца разнообразие от Валутни Спестовно-Осигурителни програми, даващи възможност за натрупване на капитал, като едновременно с това гарантира застрахователна защита през целия срок на договора. Подробна информация може да откриете тук - https://www.grawe.bg/produkti/ Над 190-годишната традиция на компанията носи със себе си отговорност, надеждност и стабилност. Гарантираме сигурност, независимост и честност за нашите клиенти в 13 страни от Централна и Източна Европа. Това е най-добре изразено от нашия девиз: "GRAWE – Застраховането на Ваша страна".ГРАВЕ България Животозастраховане ЕАД е българско застрахователно дружество, присъстващо 20 години на българския пазар. Едноличен собственик на капитала на компанията е концернът GRAWE Insurance Group, основан през 1828 година в Грац, Австрия. Повече информация за компанията може да видите тук - https://www.grawe.bg/about-us/

Ако и Вие искате да направите правилна крачка към разумна инвестиция за Вашето спокойствие и сигурност за Вашето семейство, посетете офиса в Кюстендил или се обадете на посочените телефони! 


Екип от финансови консултанти ще се погрижи да бъдете информирани и консултирани в избора на най-подходящият план, спрямо Вашите потребности! 
  • Телефон: 0882 55 42 33, 078 52 00 75
  • Адрес: ул. "Цар Освободител" №27
  • Website: https://www.grawe.bg/

Няма налични продукти.