Навигация
Your Cart

Красота от недрата- изделия от дърво и вкаменелости

Природата е истинският вдъхновител за всеки творец. Това важи и за създателят на "Красата от недрата".


В неговата ръкоделница ще откриете уникални произведения, родени от любовта към сътвореното от природата днес и преди 50 милиона години – композиции от дърво и негови вкаменелости. Тези изключителни материали вдъхновяват с разнообразните си вид и форми, докоснати от вятър, слънце или вода.


Дървото изпълва сърцата с топлина, усещане за уют и релаксация, а неговите вкаменолости, дошли от отдавна отминали епохи, напомнят за величието на майката природа и нейната древност. Това е причината да бъдат предпочитани изделията на "Красота от недрата".Вази, маси, панери, различни декорации за дома, всичко това докоснато от природата, от майсторските ръце и от чувствата на твореца.
Създателят влага сърце във всяко изделие, прекарвайки часове и дни в търсенето на материали, раждането на дизайн и работа над всеки малък детайл. Това прави ръчно изработените продукти на "Красота от недрата" уникални, функционални и изпълнени с любов.Ще усетите тази позитивна енергия щом вземете творба в ръцете си :)

Всички оферти на Красота от недрата- изделия от дърво и вкаменелости
Габърът като дърво е символ на смелост, постоянство и справедливост. Вярва се, че олицетворява жизненост и гъвкавост, тъй като е способен да оцелее и след най-масовата сеч.Размери H30 х L20 ..
80.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)