Навигация
Your Cart

Къща "Маринков" - Китен

Къща "Маринков" в Китен е все по-предпочитано място за летен релакс и почивка.


Мястото е уникално не само с комфорта и уюта, които предлага, но и с релаксиращите и зареждащи йога практики на плажа, организирани от любезната и гостоприемна домакиня Ира Маринкова - сертифициран треньор по йога от НСА И БФЙ с 10 годишен опит. 


Тук, всяка сутрин гостите на къща "Маринков" могат да се включат напълно безплатно в йога практика на плажа. 


Именно тези практики, в съчетание с полезните йодни изпарения сутрин са това, което кара туристите да си тръгнат по-усмихнати, отпочинали и свежи от къща "Маринков" всяка година! 


Къщата разполага с леглова база от 30 места, разпределени в уютни двойни и просторни тройни стаи. 


Всички те са оборудвани с ТЕЛЕВИЗОРИ, Интернет, климатици, хладилници, гардероби, хавлии и кърпи, собствени бани с тоалетни, самостоятелни тераси.

 
Къщата има озеленен двор с място за почивка

И се намира само на 5 мин. път до Южния плаж. 

Ако нямате търпение за Вашата почивка и искате тя да е на безопасно място, имайки предвид сложната Ковид ситуация, то къща за гости "Маринков" изцяло ще отговори на изискванията Ви! 


Всички оферти на Къща "Маринков" - Китен
21.06 - 26.06.2021г. Морски йога лагер, включващ 6 нощувки, йога практики на плажа, закуски и вечери 21.06 - 26.06.2021г. Морски йога лагер, включващ 6 нощувки, йога практики на плажа, закуски и вечери
Ново
Офертата е предоставена от: Къща "Маринков" - Китен
МОРСКИ ЙОГА ЛАГЕР 21.06 - 26.06 включителноЗа трета поредна година сертифицирания треньор по йога от НСА И БФЙ - Ира Маринкова организира морски йога лагер, на който може да усетите магията на йога, с Пранаяма, да се насладите на сутрешни и вечерни практики на брега на морето. Време, в което да се х..
300.00 лв.
 28.06 - 03.07  Морски йога лагер, включващ 6 нощувки, йога практики на плажа, закуски и вечери  28.06 - 03.07  Морски йога лагер, включващ 6 нощувки, йога практики на плажа, закуски и вечери
Ново
Офертата е предоставена от: Къща "Маринков" - Китен
МОРСКИ ЙОГА ЛАГЕР 28.06 - 03.07 включителноЗа трета поредна година сертифицирания треньор по йога от НСА И БФЙ - Ира Маринкова организира морски йога лагер, на който може да усетите магията на йога, с Пранаяма, да се насладите на сутрешни и вечерни практики на брега на морето. Време, в което да се х..
300.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)