Навигация
Your Cart

Медицински център" Дорис Клиникс" гр. Кюстендил

https://www.dorisclinics.com/


Медицински център "ДОРИС КЛИНИКС" е Специализиран център за израелска и функционална медицина

В основата на лечението на всеки свой пациент екипът на  МЦ "ДОРИС КЛИНИКС" поставя извършването на прецизна, строго индивидуална и цялостна диагностика, с която да се достигне до първопричината на проблемите, като се води в диагностиката от функционалната медицина.


Запази си час за прегред и консултация:

Телефон: 0883696909


Запознайте се с лекарите, които правят МЦ "ДОРИС КЛИНИКС" най-добрият избор за вашето здраве.


Д-р Валентин Белчев - анестезиолог и специалист в сферата на  Функционалната медицина Работил дълги години в големи болници и отговорни мисии в чужбина, познаващ иновациите в медицината и съвременните подходи,  д-р Валентин Белчев /анестезиолог и военен лекар/ от години работи и в сферата на Функционалната медицина. 

В МЦ"Дорис клиникс" д-р  Белчев ръководи екип от специалисти, отдадени на грижа за превенция, лечение и излекуване с подходите на Функционалната медицина.


повече за д-р Белчев може да прочетете в сайта на клиниката - www.dorisclinics.com


 Д-р Яир Галили съдов хирург


Магистър лекар, специалист съдов хирург. През 1988г. завърша медицина в Университет Бен Гурион, Негев През 1997г. придобива специализация по ултразвукова диагностика и терапия в Общата хирургия, Университет Уейк Форес, САЩ През 1998г. специализира Обща хирургия в Болница Ихилов, Тел Авив През 2000г. придобива специалност по съдова хирургия в Клиника Асаф Арофе и Болница Тел а Шомер, Тел Авив През 2002г. специализира Ултразвуково-контролирана склеротерапия в Клиника по съдови заболявания, Чикаго, САЩ От 2002 до днес въвежда и развива клинична практика по Ултразвуково-контролирана склеротерапия в няколко медицински центъра в Тел Авив 

Повече за д-р Галили можете да прочете в сайта на клиниката www.dorisclinics.com 


 Д-р Антоан Спасов - ангиологСпециалист ангиолог с над 20 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания на кръвоносните и лимфните съдове. Д-р Спасов е запознат напълно с доказано най-добрия неоперативен и безболезнен метод за лечение на разширени вени - ултразвуково-контролирана
склеротерапия.

Повече информация за д-р Спасов можете да прочетете в сайта на клиниката www.dorisclinics.com

Проф. Д-р Лъчезар Гроздински ангиологСпециалист ангиолог в София с над 40 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на артериалните и венозни заболявания и ехо-доплерова диагностика. Проф. Гроздински не преглежда деца.
 Повече за проф. Гроздински можете да прочетете в сайта на клиниката www.dorisclinics com


Доц. Емил Калудиев психологСпециалист психиатър в София с над 40 години опит. Извършва лечението на депресивни и тревожни състояния, шизофренни разстройства, психотични състояния, деменции, личностови разстройства, адаптационни разстройства, зависимости, неврози, биполярно разстройство и др. Има и дългогодишен опит в областта на съдебната психиатрия. Доц. Калудиев преглежда пациенти над 18 годишна възраст.
Повече информация за доц. Калудиев можете да прочетете в сайта на клиниката www.doriskilnics.com 

Д-р Мариам Калудиева

специалист психиатър в София с над 40 години опит. В практиката си използва иновативни методи на лечение и диагностика при депресивни и тревожни състояния, шизофренни разстройства, психотични състояния, деменции, личностови разстройства, адаптационни разстройства, зависимости, неврози, биполярно разстройство, зависимости. Има и дългогодишен опит в областта на съдебната психиатрия, извършва съдебно-психиатрични консултации и издава всякакъв вид свидетелства за психична годност. Д-р Калудиева не преглежда деца.

Повече информация  за д-р Калудива можете да прочетете в сайта на клиниката www.dorisclinics.com


  • Телефон: 0883696909
  • Адрес: Общинска Поликлиника, гр. Кюстендил, ул. "П. Яворов" 6
  • Website: www.dorisclinics.com
Всички оферти на Медицински център" Дорис Клиникс" гр. Кюстендил
Ранна диагностика на съдови заболявания и превенция на инсулт и инфаркт, прегледите извършва проф. Лъчезар Гроздински
Ново
Фондация "Завета Йерусалим" заедно с Медицински център "Дорис клиникс"  започва национална кампания за ранно откриване и модерно лечение на болестите на съвременния човек.  Планирани са посещения в много от областните центрове на България. Февруари месец жителите на град Кюстендил бяха пъ..
300.00 лв.
Ранна диагностика на съдови заболявания и превенция на инсулт и инфаркт, прегледите извършва проф. Лъчезар Гроздински
Ново
Фондация "Завета Йерусалим" заедно с Медицински център "Дорис клиникс"  започва национална кампания за ранно откриване и модерно лечение на болестите на съвременния човек.  Планирани са посещения в много от областните центрове на България. Февруари месец жителите на град Кюстендил бяха пъ..
300.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)