Навигация
Your Cart

Произведено в Кюстендил

Уникални мъжки колани от естествена кожа Уникални мъжки колани от естествена кожа
Ново
Офертата е предоставена от: Сръчно
Сръчно ви предлага  уникални, ръчно изработени мъжки колани.Мъжките стилизации в елегантен и ежедневен стил, без правилно подбран колан, изглеждат непълни. Не забравяйте да допълните гардероба си поне с два, вечно модерни кожени мъжки колани – черен и кафяв.Кафявото е идеално за тъмносин или св..
66.00 лв.
Промоция на бродирани кърпи за Кръщене
Ново
Офертата е предоставена от: Желандия персонални подаръци
Ако ви предстои кръщене и ви е необходима бродирана кърпа, сега можете да я закупите за 23 лв. Редовната цена е 30 лв. Кърпата е с размер 70/140 см. бяла и пухкава.Желандия персонални подаръци, предлага много артикули за Свето Кръщение, всички продукти са с индивидуална бродерия. Можете да..
30.00 лв.
Мъжки портфейли от естествена кожа, надписани по ваше желание! Уникален подарък! Мъжки портфейли от естествена кожа, надписани по ваше желание! Уникален подарък!
Ново
Офертата е предоставена от: Сръчно
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Мъжки портфейли от ЕСТЕСТВЕНА КОЖА, надписани по поръчка на клиент.Направете уникален подарък. Зарадвайте любим човек!Размери: 11 см x 9 см Портфейлът има 3 слота за кредитни карти, може да побере 7-9 дебитни карти, има джоб за монети и джоб за банкноти. За поръчки - на ☎️0895258624..
56.00 лв.
Атракционна бяла каляска
Ново
Офертата е предоставена от: Каляска
Атракционна  бяла каляска с кожена седалка и златисти колела. ..
4,700.00 лв.
Офертата е предоставена от: Произведения от мъниста
Ръчно изработени, красиви и уникални колиета за 10 лв. Ако смятате, че това е Вашето колие, обадете се на Галина Трайкова ☎️ 0899 88 60 63 ..
12.00 лв.
Офертата е предоставена от: Произведения от мъниста
Ръчно изработени, красиви и уникални колиета за 13 лв. Ако смятате, че това е Вашето колие, обадете се на Галина Трайкова ☎️ 0899 88 60 63 ..
15.00 лв.
Офертата е предоставена от: Произведения от мъниста
Тези шармантни, красиви и уникални обеци са изработени от кюстендилката Галина Трайкова. Могат да бъдат Ваши само за 13лв. Ако смятате, че това са Вашите обеци, обадете се на Галина Трайкова ☎️ 0899 88 60 63..
15.00 лв.
Офертата е предоставена от: Сръчно
Уникални кожени калъфи за документи от "Сръчно" на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА 16.20 лв., намалени от 18.00 лв.Различни цветове и модели. Възможност за гравиране с текст по желание, чрез доплащане! ..
18.00 лв.
Офертата е предоставена от: Сръчно
Кожени колани от висококачествена естествена кожа на промоционална цена 59.40 лв  вместо 66 лв.За клиенти с по-голяма обиколка, възможност за по-дълги колани от стандартната дължина.Възможност за гравиране на текст или инициали, чрез доплащане. Януари е месец с много имени дни и поводи за ..
66.00 лв.
Габърът като дърво е символ на смелост, постоянство и справедливост. Вярва се, че олицетворява жизненост и гъвкавост, тъй като е способен да оцелее и след най-масовата сеч.Размери H30 х L20 ..
80.00 лв.
Офертата е предоставена от: Сръчно
Сръчни ключодържатели - ръчна изработка от естествена кожа или дърво!  Сръчно предлага най-различни видове и форми ключодържатели за всеки вкус! Могат да бъдат персонализирани като се изпишат инициали, име и дори да се изработи ключодържател с емблема, лого или друга рисунка по  желание.Се..
8.00 лв.
Офертата е предоставена от: Желандия персонални подаръци
Вземете сега дизайнерски комплект за Кръщене с отстъпка. Реална цена 44.70 лв, сега с намаление 29.90 лв.Комплекта включва:-Ритуална кърпа за Свето Кръщение размер 70/140;- персонализирано бурканче за косичка;– украса за свещ; Всички артикули за Свето кръщение са дизайнерски, като всеки артикул..
44.70 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)